BLOG - FESTIVAL & EVENTS WORKSHOPS by Alexandros "Zoltan" Melis
540
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-540,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BLOG

Το 2ο Event Marketing Meetup είναι αφιερωμένο στα Θεματικά Πάρκα με καλεσμένο ομιλητή τον κ. Σταύρο Κωνσταντινίδη, ιδιοκτήτη της “Eksagon Exhibitions”. Tα θεματικά πάρκα της εταιρείας “Eksagon Exhibitions” έχουν ξεπέρασει τους 500.000 επισκέπτες σε μόλις 2 χρόνια δράσης! H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Η εισήγηση θα έχει τίτλο “Ευημερία σε συνθήκες κρίσης: πώς η επιμονή και η πίστη είναι η μοναδική συνταγή της επιτυχίας” και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση καθώς και το καθιερωμένο Networking Session με την ευγενική χορηγία της Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης Sknipa -Salonikia Beer.

Το Thessaloniki Event Marketing Meetup είναι μια νέα πρωτοβουλία που φέρνει κοντά δημιουργικά μυαλά που αγαπάνε το EventMarketing και τη Διοργάνωση Εκδηλώσεων. Κάθε μήνα συναντιόμαστε με σκοπό να μοιραστούμε ιστορίες επιτυχίας (αλλά και αποτυχίας), να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε από τις εμπειρίες των άλλων. Σε κάθε Meetup θα διαλέγουμε μια διαφορετική θεματική και καταξιωμένοι επαγγελματίες θα παρουσιάζουν τις ιδέες και τα μαθήματα που έχουν πάρει, πάντα με χαλαρή και παρεΐστικη διάθεση!

RSVP: https://www.eventbrite.com/e/thessaloniki-event-marketing-meetup-2-eksagon-exhibitions-tickets-43631251247

Eksagon Exhibitions:

http://eksagon.eu

Thessaloniki Event Marketing Meetup:

https://www.meetup.com/Thessaloniki-Event-Marketing-Meetup/

Event Marketing Greece:

https://www.facebook.com/groups/1288120994623176/

Hosted by ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, τηλ 2310552406)

 

Αν ενδιαφέρεσαι για Σεμινάρια Event Management επικοινώνησε μαζί μας!

Το 1ο Event Marketing Meetup είναι γεγονός!

Η πρώτη μας συνάντηση είναι αφιερωμένη στα μουσικά φεστιβάλ και θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε ως ομιλητή τον Γιάννη “Nox1” Ευσταθίου, Managing Director @ Street Mode Festival.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει Networking Session με την ευγενική χορηγία της Πρότυπης Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης “SKNIPA- SALONIKIA BEER.

To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από το 2009. Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Βόρεια Ελλάδα, με πάνω από 40.000 επισκέπτες, σε ένα πολυήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες σε 5 παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες.

Θεματικές ενότητες:

• Η εξέλιξη του Street Mode Festival από το 2009 έως σήμερα
• Καλές πρακτικές event marketing
• Ρόλος των παράλληλων events στην ενδυνάμωση του brand ενός μουσικού φεστιβάλ
• Οι οργανωτικές προκλήσεις
• Χορηγίες και συνεργασίες

Το Thessaloniki Event Marketing Meetup είναι μια νέα πρωτοβουλία που φέρνει κοντά δημιουργικά μυαλά που αγαπάνε το Event Marketing και τη Διοργάνωση Εκδηλώσεων. Κάθε μήνα συναντιόμαστε με σκοπό να μοιραστούμε ιστορίες επιτυχίας (αλλά και αποτυχίας), να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε από τις εμπειρίες των άλλων. Σε κάθε Meetup θα διαλέγουμε μια διαφορετική θεματική και καταξιωμένοι επαγγελματίες θα παρουσιάζουν τις ιδέες και τα μαθήματα που έχουν πάρει, πάντα με χαλαρή και παρεΐστικη διάθεση!

Thessaloniki Event Marketing Meetup:
https://www.meetup.com/Thessaloniki-Event-Marketing-Meetup/

Κλείσε Θέση στο https://www.eventbrite.com/e/thessaloniki-event-marketing-meetup-1-to-case-street-mode-festival-tickets-42639205010